Word vriend!

Ben jij ook een liefhebber van muziek, cabaret, (amateur)toneel en film? Vind je het belangrijk dat je daarvoor ook terecht kunt in je eigen gemeente? Meld je dan aan als lid. Dat kan hier of bij het secretariaat van de stichting.  

Stichting Vrienden Podium Boxtel
info@vriendenpodiumboxtel.nl

Bankrelatie
NL 98 RABO 0136 1325 53

Bestuur
Ghislaine de Brouwer-Smeeman, voorzitter
Lisette de Veer, secretaris
Pieter Tielen, penningmeester
Linda van de Nostrum, lid

 

< TERUG

Verleiding op Boek&Bal

In Amsterdam start de boekenweek traditioneel met het Boekenbal voor schrijvers, Boxtel heeft het Boek&Bal voor lezers, dat op zaterdag 25 maart j.l. werd gehouden. Het thema van de boekenweek was 'Verboden Vruchten' wat zich liet vertalen naar 'Laat je verleiden...'
Jan J. Pieterse (gesponsord door VPB) las puntgedichten voor en speelde een potje 'boekwerpen': uit de vele bundels die hij heeft geschreven las hij enkele gedichten voor om vervolgens het boek in het publiek te gooien. 'Iemand geraakt door poëzie?'.


Kees van Beijnum las voor uit zijn nieuwe roman 'Het mooie seizoen'  en de Boxtelse Trudy van Rooij uit haar manuscript over een geheime Mariakapel in de Geelders.


 

Egyptische danseres Naïma en enkele dicht/slam/rappers vertoonden hun kunsten.
De verleiding tot lezen werd aangemoedigd en voelbaar door interactieve optredens van theaterstudenten van Koning Willem I college.  
Voor alle verleidingen waaraan men had toegegeven kom men te biecht bij Fons van Asten.
 


Daarna was er het bal, de swingende afsluiting met de band Almost Famous.
De sfeervolle aankleding van de foyer werd verzorgd door Jan de Hoogh in samenwerking met Kunstlicht 99.